For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Post Detail

Others

Found: Rode Rollator in Nijmegen, Keizer karelplein midden op straat


Description

Date : 29/09/2019

Rode Rollator, as reported to iLost

Rode Rollator

Ik liep na mijn horecawerkzaamheden naar huis over het keizerkarelplein zaterdag op zondagnacht. Hierbij zag ik een rode rollator midden op het voetpad staan bij het keizer karelplein. Aangezien het 3:30 in de ochtend was heb ik besloten de rollator mee te nemen om te voorkomen dat zatte feestgangers er (verder) mee aan de haal zouden gaan. Graag zou ik dit belangrijke medisch hulpmiddel bij de juiste eigenaar terugbrengen.

Found in or nearby Nijmegen, Keizer karelplein midden op straat by an upstanding citizen on

Refer to the 5lost.com when contacting you to get it back so that the other person can imagine it

 


Location

Post your rating


Top